HET MARKETINGBUREAU DAT ALLES GEEFT OM DE BESTE RESULTATEN TE HALEN.

Webdesign

De jonge media.

Online Marketing

De jonge media

Zoekmachine optimalisatie

De Jonge Media

Wij geloven in de kracht van social media marketing en willen u daarin meenemen.

MEER DAN ALLEEN KENNIS

Met het opzetten van een goede online campagne ben je er nog lang niet in onze ogen. Wij staan klaar om de beste adviezen tijdens het traject te geven, en zijn zo transparant mogelijk. Onze klant moet zich namelijk ook betrokken voelen tijdens een traject.

Durf ook de stap te zetten

Wat houd je tegen om niet aan social media marketing te doen? Plan een gratis advies gesprek en wij kunnen je haarfijn vertellen wat de beste opties zijn.

We zijn jouw strategische partner

Van optimalisatie tot analyse, media tot creatieve ontwikkeling en meer, De Jonge Media voert samen met jou succesvolle online strategieën uit voor het hele bedrijf.

Laagste risico

Het marketingstrategie met het laagste risico en het hoogste rendement.

GEEN TIJDSVERLIES

Van de video tot aan de advertenties. Alles wordt uit handen genomen. Je hoeft het alleen maar goed te keuren.

ontdek

Ontdek samen met ons de kracht van social media marketing.

Waarom niet?

Wij hebben er alle vertrouwen in, nu jij nog.

Stap 1

Plan een intake gesprek. Hier gaan we jouw plan bespreken, advertentiebudget bepalen en overleggen wat je wilt bereiken.

Stap 2

Ons team gaat overleggen welke strategieën het beste hiervoor kunnen uitpakken. Wij gaan alles tot in de puntjes van detail voorbereiden en maken. Na goedkeuring gaat de campagne live!

Stap 3

De campagne wordt geanalyseerd en besproken. Vaak is dit het punt waar er plannen worden gemaakt voor een nieuwe campagne.

ONLINE MARKETING BUREAU

Een succesvolle onderneming starten op het internet begint met een professionele website en huisstijl. Voor het vinden van nieuwe klanten heb je twee opties.
 
De eerste optie is dat je gaat investeren in online marketing. Met een juiste strategie kun jij je nieuwe klanten gaan vinden via o.a. Facebook, Instagram en Google ads. Het voordeel van betalende advertenties is dat je direct vandaag nog kan gaan beginnen en resultaten gaat zien.
 
Een tweede opties is het gaan investeren in organische zoekresultaten. Wist je dat 70% van zoekmachine gebruikers op de organische zoekresultaten klikt? Door een hoge positie in zoekmachines te hebben kun je consequent nieuwe leads generen. Het voordeel hiervan is dat je niet betaalt voor het aantal kliks dat je genereerd.  De Jonge Media helpt jou met het vinden van nieuwe klanten.
 

ZORG DAT U DE CONCURRENT EEN STAP VOOR BLIJFT.

online marketing internet

Professionele websites en webshops

Wij maken websites via WordPress. Dit is een systeem waarin de mogelijkheden oneindig zijn. Wij kunnen je website maken zoals jij het in gedachten hebt. Je wilt namelijk dat jouw bedrijfsstijl erop aansluit Heb je nog geen bedrijfslogo/stijl? Kijk gerust bij onze pagina grafisch vormgeving. Voordat we beginnen met het maken van de website gaan we vooraf nauwkeurig bespreken wat je wensen zijn. Samen stellen we de doelen op van je website en bespreken we welke stijl die moet aannemen. Op basis daarvan gaan we direct aan de slag.

grafische vormgeving professioneel

ONLINE MARKETING

Wanneer je een beginnend bedrijf bent dat op zoek is naar meer online zichtbaarheid en klanten,  of al een lopend bedrijf dat graag haar resultaten wil exploderen, dan is social media marketing alles wat jij nodig hebt. Samen gaan wij een strategie bepalen die voor jou gaat werken. We gaan kijken wat de juiste doelgroep is en welke boodschap je wilt overbrengen. De mogelijkheden met Facebook en Instagram marketing zijn namelijk oneindig. Wil je graag je mailing lijst uitbreiden of toch meer likes op je pagina? Alles is mogelijk als je een juiste strategie inzet.

Hierbij bieden wij ook de mogelijkheid om ondersteuning te bieden bij grafisch design en/of jouw social media te laten uit besteden.

website laten maken assen

GRAFISCHE VORMGEVING

Een goede grafische vormgeving is van essentieel belang voor een bedrijf. Het laat immers zien wat u bedrijf uitstraalt. Een professioneel logo laat zien wat je bedrijf uitstraalt en is het meest herkenbare punt van je bedrijf. Een eerste indruk kun je namelijk maar een keer maken. Daarom is het belangrijk om te investeren in een logo.

Daarnaast maken wij ook banners en Facebook ad designs.

online marketing bureau

SEO SPECIALIST

Wij zijn jouw SEO specialist

Wij zijn de SEO specialist voor jouw website of webshop. Een hoge ranking in zoekmachines zoals Google is van essentieel belang voor het krijgen van nieuwe relevante website bezoekers. Het is daarom ook belangrijk dat je website volledig geoptimaliseerd is voor SEO zodat jij geen potentiele klaten misloopt voor jouw product/dienst.

Wat is SEO nou precies?

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Dit zorgt ervoor dat je website/webshop volledig is geoptimaliseerd voor de zoekmachines maar daar komen vele aspecten bij kijken. Er wordt onder andere gekeken of je website mobielvriendelijk is, naar de juiste content op je website, technische aspecten etc.

BLOG

Online internet marketing

Online internet marketing Waarom kiezen voor Internet marketing? Er zijn talloze redenen om te kiezen en gebruik te maken van digital marketing oftewel internet marketing.

Read More »

DEZE BEDRIJVEN (EN MEER) GINGEN JOU AL VOOR

En dat is niet voor niets...

Wie zijn wij?

De Jonge Media

Martijn de Jonge

Oprichter en eigenaar

Oprichter en eigenaar van De Jonge Media. Heeft zich gespecialiseerd in het maken van websites en het grafische gedeelte. Daarnaast heeft Martijn een adviserende rol qua online strategieën. 

Robin de Jonge

eigenaar

Eigenaar De Jonge Media. Robin heeft zich gespecialiseerd op het gebied van online marketing. Daarnaast gespecialiseerd in het optimaliseren van je website voor de zoekmachines (SEO specialisatie).

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Samenwerken met een online marketing bureau met bewezen resultaten. Laat je gegevens achter en dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

WhatsApp of bel naar

+31 6 36 29 85 19
Ons adres

Winde 11,
9408 GD, Assen

+31 6 36 29 85 19

De Jonge Media

 ©DE JONGE MEDIA

  • ZORG DAT U DE CONCURRENT EEN STAP VOOR BLIJFT

Online marketing bureau Assen De Jonge Media