Wij zijn jouw SEO specialist

Wij zijn de SEO specialist voor jouw website of webshop. Een hoge ranking in zoekmachines zoals Google is van essentieel belang voor het krijgen van nieuwe relevante website bezoekers. Het is daarom ook belangrijk dat je website volledig geoptimaliseerd is voor SEO zodat jij geen potentiele klaten misloopt voor jouw product/dienst.

Waarom moet je eigenlijk kiezen voor SEO optimalisatie?

Deze vraag is eigenlijk zeer eenvoudig te beantwoorden, want wanneer je niet goed vindbaar bent in de zoekmachines ga jij veel relevante websitebezoekers mislopen. Het is van uiterst belang om zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website te krijgen. Voor een webshop/website is dat handig, maar ook voor bijvoorbeeld restaurants. Zij ‘vergeten’ vaak het belang van SEO. Je kunt ook gebruik maken van local SEO, dan ben je goed zichtbaar in je eigen regio. Dit gaat leiden tot een grote stijging in het aantal reserveringen in je restaurant. Local SEO is ook van belang voor alle plaatselijke ondernemingen die graag goed online gevonden willen worden.

Wat is SEO nou precies?

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Dit zorgt ervoor dat je website/webshop volledig is geoptimaliseerd voor de zoekmachines maar daar komen vele aspecten bij kijken. Er wordt onder andere gekeken of je website mobielvriendelijk is, naar de juiste content op je website, technische aspecten etc…

==> Lees hier de blog over “Moet je investeren in een SEO specialist?” <==

Hoe zit een SEO traject eruit?

Het is niet mogelijk om binnen een week een nummer 1 positie te gaan scoren in google. Daarom is een SEO traject opgebouwd in maanden. In het begin maakt onze SEO specialist een website analyse om te kijken waar de verbeterpunten liggen en wordt er gekeken op welke zoekwoorden je wilt gaan scoren. Daarnaast gaan we de website technisch aanpassen, maar ook de strategie van de concurrent analyseren. De daarop volgende maanden wordt er gewerkt aan content creatie, technische analyse, concurrentie en aan link building. Wanneer je hoog staat in de zoekmachines is het niet vanzelfsprekend dat je die positie ook behoudt.  Er moet continu aan de website worden gewerkt.

  • Website analyse

  • Zoekwoorden onderzoek

  • Technische aanpassingen

  • Contenten creatie

  • Link building

  • Concurrentie analyse

Contact

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We bieden een snelle en flexibele service. Ook zijn wij te bereiken via whatsapp.

SEO scan

Vraag onder aan de pagina een geheel vrijblijvende SEO scan aan. Ontdek waar jouw verbeter punten liggen. We sturen het resultaat van de scan zo snel mogelijk naar je op zodat jij je website resultaten kunt bekijken!

seo bureau SEO specialist
Wij zijn jouw seo specialist 🔎